Ένταση και αποδοκιμασίες στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη

DODONI_6_10_12Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τη μία το μεσημέρι Γενική Συνέλευση των μετόχων της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, την σύγκλιση της οποίας είχαν ζητήσει οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών της Ηπείρου.

Ο εκκαθαριστής –ο οποίος χειρίζεται πλέον το ποσοστό της Αγροτικής Τράπεζας- εκπροσωπήθηκε μέσω νομικού του συνεργάτη, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τις έντονες αποδοκιμασίες των κτηνοτρόφων που είχαν κατακλείσει την αίθουσα.

Η ένταση που επικράτησε ήταν μεγάλη όταν ο ίδιος αριθμώντας νόμους και διατάξεις ζήτησε την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης.

Η συνέλευση τελικά αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου.

Ωστόσο αυτό που μένει από την σημερινή απόπειρα είναι το κλίμα μεταξύ των κτηνοτρόφων οι οποίοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τον αγώνα. Μάλιστα αυτό το έκαναν απολύτως σαφές –με τον πιο έντονο μάλιστα τρόπο- στον εκπρόσωπο του εκκαθαριστή προκειμένου να το μεταφέρει στην Αθήνα.

Με δεδομένο ότι η μεταβίβαση των μετοχών της Δωδώνης μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει το βλέμμα όλων στρέφεται πια στην 2η Νοέμβρη, ημέρα κατά την οποία αναμένεται να εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι Ενώσεις και με την οποία ζητούν την πλήρη τήρηση του καταστατικού της γαλακτοβιομηχανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ