Ένωση Νέων Αγροτών εναντίον Αποστόλου

Ευθύνες στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου καταλογίζει η Ένωση Νέων Αγροτών του Νομού Ιωαννίνων μετά το φιάσκο με το πρόγραμμα προβολής για την φέτα.

Η Ένωση εκτιμά ότι ο ΕΛΓΟ Δήμητρα που είχε την ευθύνη για την υλοποίηση του προγράμματος και το Υπουργείο πέταξαν στα σκουπίδια 6,5 εκατομμύρια ευρώ δείχνοντας ανικανότητα και ανευθυνότητα.

Στην ανακοίνωσή τους χαρακτηριστικά αναφέρουν:

Για να εισπραχθεί αυτό το ποσό έπρεπε να αναδειχθεί ένας εκτελεστικός φορέας για το έργο. Ο ΕΛΓΟ δεν πρόλαβε μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο και ζήτησε μέσω του υπουργείου μία παράταση από την ΕΕ. Βέβαια του ΕΛΓΟ δεν έφτασε και πάλι ο χρόνους. Ζητήθηκε 2η και 3η παράταση αλλά και πάλι ο ΕΛΓΟ δεν μπόρεσε να τα καταφέρει.

ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Είναι η λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει όλο αυτό το φιάσκο.

ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ. Είναι η λέξη που χαρακτηρίζει τους υπαλλήλους αυτού του οργανισμού και τον ίδιο τον Υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου ο οποίος τους είχε υπό την εποπτεία του και βάζοντας πάντα τους λάθους ανθρώπους στις λάθος θέσεις.

Δυστυχώς για την Ένωση Νέων Αγροτών Ιωαννίνων το υπουργείο είναι το ίδιο ανεύθυνο όπως ο ΕΛΓΟ Δήμητρα. Ο κ. Αποστόλου άφησε εν γνώση του να γίνουν όλες αυτές οι καθυστερήσεις. Ας αφήσει λοιπόν στην άκρη τα κόλπα του και τις κινήσεις εντυπωσιασμού με το “ξήλωμα” του ΔΣ του ΕΛΓΟ και ας βγει να παραδεχτεί τα δικά του λάθη.

Δυστυχώς με τέτοιος ανθρώπους στην ηγεσία του Υπουργείου γίνεται αφανισμός των κτηνοτρόφων και δεν θα μας πάρουν μόνο την φέτα. Θα μας πάρουν τα πάντα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ