Ένωση Νέων Αγροτών: Δίπλα στις άπορες οικογένειες

AGROTIKH_AGORAΔεν είναι η πρώτη φορά που η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας προχωρά σε κινήσεις που έχουν ουσία και αποδεικνύει στην πράξη το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της.

Με την τελευταία της πρωτοβουλία δείχνει ότι βρίσκεται δίπλα στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σε ορισμένες μάλιστα μπορεί να απουσιάζουν ακόμη και τα είδη πρώτης ανάγκης.

Τα μέλη της Ένωσης, Κώστας Τζίμας ελαιοπαραγωγός , Δημήτρης Παπανικολάου αγρότης , Βαγγέλης Αυδίκος- Θέος επίσης αγρότης και ο μεμονωμένος παραγωγός κηπευτικών Τάσος Πιστιόλας προσέφεραν στο τμήμα πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας προϊόντα προκειμένου να διανεμηθούν σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη.

Τα προϊόντα παρέδωσε χθες ο πρόεδρος της ΕΝΑ Πρέβεζας Λεωνίδας Ραβανός κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους συναδέλφους του παραγωγούς οι οποίοι συμμετέχουν στην Λαϊκή Αγορά και παρά τις δύσκολες συνθήκες έκαναν πράξη την προσφορά.

Μάλιστα όλοι τους είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να δείχνουν την αλληλεγγύη τους προσφέροντας προϊόντα τους και σε άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η υπεύθυνη της Πρόνοιας Μαίρη Ζουρουφίδου μετέφερε μέσω του κ. Ραβανού τις ευχαριστίες της υπηρεσίας προς τους παραγωγούς υπογραμμίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες που αποδεικνύουν ότι η έννοια της προσφοράς ευτυχώς δεν έχει χαθεί από την κοινωνία μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ