Ενωμένη ΝΔ στις εκλογές του ΤΕΕ

Στις 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο ΤΕΕ Ηπείρου.

Αν κάτι διαφοροποιεί αυτή την εκλογική αναμέτρηση είναι η κάθοδος της κεντροδεξιάς με ένα ψηφοδέλτιο γεγονός που μπορεί να αλλάξει πλήρως τις ισορροπίες.

Η «Διάδραση» δεν θα υπάρχει και κορυφαία στελέχη της θα βρεθούν υπό την σκέπη της ΔΚΜ – Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών.

Επικεφαλής έχει τεθεί και πάλι ο Γιάννης Τσίγκρος.

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα  σημειώνει ότι το ψηφοδέλτιο είναι πλήρες και ανανεωμένο.

«Μετά από μια δεκαετία κρίσης όπου το επάγγελμα μας δέχτηκε βάναυση επίθεση από την ύφεση της οικονομίας, οφείλουμε τώρα που στον ορίζοντα φαίνονται τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της οικονομίας, να είμαστε οι πρώτοι που θα δώσουμε το ουσιαστικό παρών σε αυτήν τη νέα πορεία του τόπου μας, αφού ανάπτυξη χωρίς μηχανικούς και έργα υποδομών δεν υφίσταται.

Θέλουμε ένα Τεχνικό Επιμελητήριο ισχυρό, εξωστρεφές με άποψη και θέσεις, να οραματίζεται προτάσεις για την ομαλή και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής, ενισχύοντας το ρόλο του ως τεχνικός σύμβουλος της πολιτείας και αναδεικνύοντας το ρόλο του μηχανικού στην τοπική μας κοινωνία», αναφέρει.

Στην εκλογική αναμέτρηση θα είναι παρούσα η παράταξη του σημερινού προέδρου Γ. Παππά καθώς και η ΔΕΣΜΗ που στηρίζεται κυρίως από τον χώρο του ΚΙΝΑΛ.

Η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών, η Αριστερή Κίνηση Μηχανικών και η Αριστερή Συνεργασία Μηχανικών συμπληρώνουν το παζλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ