Ενοχλήθηκε το Επιμελητήριο για την κριτική στις επιχειρήσεις

epimelitirio

Τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και την προσφορά τους σε διάφορους τομείς υποστηρίζει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων με αφορμή την κριτική που έγινε για την απουσία οποιασδήποτε χορηγίας και στήριξης της δύσκολης διαδρομής του Στέφανου Ντούσκου.

«Οι Γιαννιώτικες επιχειρήσεις πολύ μεγάλες, μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές, έχουν να παρουσιάσουν πολυεπίπεδη  προσφορά και κοινωνικό έργο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ενοχλημένος  από την κριτική που ασκήθηκε την οποία μάλιστα αποδίδει στην ευκολία του πληκτρολογίου.

Διέφυγε προφανώς της προσοχής τους ότι η απουσία κάθε χορηγίας προς τον Στέφανο Ντούσκο παρότι ο ίδιος είχε απευθυνθεί σε επιχειρήσεις της περιοχής έγινε γνωστή από την οικογένειά του και σίγουρα δεν είναι ψέμα.

Ο Στέφανος Ντούσκος άλλωστε έφτασε στο Τόκιο με χορηγία αθηναικής εταιρείας.

Εμμέσως αναγνωρίζει το έλλειμμα και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου όταν αναφέρει πως θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να δοθούν λύσεις σε προβλήματα χορηγιών προς αθλητές που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρει:

Οι Γιαννιώτικες επιχειρήσεις πολύ μεγάλες, μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές, έχουν να παρουσιάσουν πολυεπίπεδη  προσφορά και κοινωνικό έργο.

Σε βάθος ετών έχουν προσφέρει οχήματα εθελοντικής αιμοδοσίας, χρηματοδοτήσει κλινικές των δυο νοσοκομείων της πόλης των Ιωαννίνων, έχουν προσφέρει στο σύστημα υγείας της ΠΕ Ιωαννίνων ΜΕΘ καθώς και υγειονομικά υλικά απαραίτητα για την χρήση τους την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Ένα μεγάλο πλήθος Γιαννιώτικων επιχειρήσεων έχουν συνδράμει οικονομικά αλλά και υλικά(συσσίτια)  στο έργο των εκκλησιών, όχι μόνο στην πόλη των Ιωαννίνων αλλά και σε ολόκληρη της Περιφερειακή ενότητα.

Έχουν συνδράμει με κάθε τρόπο όπου τους ζητήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου καθώς και στους δήμους αυτής.

Αποκορύφωμα είναι η χορηγία της μελέτης του φακέλου που εκπονεί το Υπουργείο Πολιτισμού για την υποβολή του φακέλου στον κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO του ΖΑΓΟΡΙΟΥ.

Πλήθος είναι οι δράσεις και οι χορηγίες των επιχειρήσεων της ΠΕ Ιωαννίνων στις πολιτιστικές εκδηλώσεις συλλόγων, σωματείων και κοινωνικών ομάδων.

Στο χώρο του αθλητισμού, σε επαγγελματικά και ερασιτεχνικά σωματεία και  Events όλων των αθλημάτων  οι χορηγίες αριθμούν χιλιάδες ευρώ ενώ δεν είναι μικρή όλα τα χρόνια η βοήθεια που προσφέρουν σε αθλητικούς συλλόγους και οι πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν θα πρέπει να λησμονούμε ότι η βοήθεια στην αγαπημένη ομάδα όλων μας τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, είναι τεραστίων διαστάσεων όχι μόνο με οικονομικές χορηγίες αλλά και με διαφημιστικά ταμπλό εκατοντάδων μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων της πόλης των Ιωαννίνων.

Όλα τα παραπάνω είναι ίσως μια μικρή αποτύπωση των όσων έχουν προσφέρει τα μέλη-επιχειρήσεις μας μέχρι σήμερα και βέβαια, πλήθος είναι οι χορηγίες κάθε είδους που δεν δημοσιεύονται από επιλογή των χορηγών επιχειρήσεων.

Οι Γιαννιώτικες επιχειρήσεις έδωσαν, δίνουν και είμαστε βέβαια ότι θα συνεχίζουν να προσφέρουν προς κάθε κατεύθυνση και τα επόμενα χρόνια, ας είμαστε υπερήφανοι για όλους αυτούς και ας μην τους στοχοποιούμε χωρίς γνώση  και  εύκολη κριτική που μας προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν το διαδίκτυο.

Τέλος το Επιμελητήριο Ιωαννίνων το επόμενο διάστημα θα αναλάβει αυτές τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται για να βρεθούν λύσεις που αφορούν προβλήματα στις χορηγίες αθλητών/τριών που αγωνίζονται σε υψηλού επιπέδου αθλητικά γεγονότα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ