Εννέα επίλεκτοι του ΝΟΙ με την Εθνική Ομάδα

epilektoi noi

epilektoi noi

Στη λίμνη της Καστοριάς συνεχίζεται η προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων Κωπηλασίας ενόψει των φετινών διεθνών αγώνων και από σήμερα ξεκινάει ένα ακόμη προπονητικό κοινόβιο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, αυτή τη φορά για τις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων.

Σ’ αυτό το κοινόβιο έντονη θα είναι η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων καθώς έχουν προσκληθεί και θα λάβουν μέρος συνολικά εννέα επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο.Ι..

Τα Γιαννιωτόπουλα αποτελούν σχεδόν το ένα τρίτο του συνόλου των νεαρών κωπηλατών που κλήθηκαν στο συγκεκριμένο κοινόβιο, στο οποίο συμμετέχουν 31 κωπηλάτες απ’ όλη τη χώρα. Η επιλογή τους έγινε με βάση τα αποτελέσματα των αγώνων αξιολόγησης αλλά και των εργομετρικών δοκιμασιών που διεξήγαγε η ΕΚΟΦΝΣ όλο το περασμένο διάστημα.

Από πλευράς Ν.Ο.Ι. λοιπόν θα προπονηθούν με την Εθνική Ομάδα και θα δοκιμαστούν οι αθλητές Θανάσης Παλαιοπάνος, Αποστόλης Ντότης, Αλέξανδρος Μαμακής, Παντελής Σωτηρακόπουλος, Ανδριανός Οικονόμου, Δημήτρης Μπουκουβάλας και οι αθλήτριες Άρτεμις Ντούσκου, Αριάδνη Μήτση και Αθανασία Μάκου.

Το κοινόβιο θα διαρκέσει ως τις 29 Ιουνίου.

Στο μεταξύ, στην Καστοριά βρίσκεται ήδη ο έκτος Ολυμπιονίκης του Ρίο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος προπονείται με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ