Ενημερωτική συνάντηση των ξενοδόχων στο Ζαγόρι

tsepelovonew

tsepelovonew

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων καλεί όλους τους ξενοδόχους και επαγγελματίες στον τουρισμό, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ζαγορίου, σε ενημερωτική συνάντηση, συζήτηση και περιληπτική παρουσίαση των ενεργειών που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί το διάστημα 2016 – 2017, αλλά και το άμεσο μελλοντικό πρόγραμμα δράσεων 2018.

Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 5 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 5 μ.μ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ζαγορίου, στα Άνω Πεδινά.

Στην σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση προς τους επαγγελματίες του τουρισμού στο Ζαγόρι, επισημαίνονται και τα εξής: «Τόσο η ανασυγκρότηση, η αναδόμηση και η νέα ταυτότητα της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, όσο και η κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδιασμού Τουριστικής Προβολής 2016-2019, αποτελούν τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα που πρέπει ο καθένας να εκμεταλλευτεί, ώστε να εξελίξει την επιχείρησή του, και να εξελιχθεί μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες. Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική ανάγκη να έχουμε μια ισχυρή Ένωση με ισχυρά μέλη, συγκεκριμένους στόχους και αναπτυξιακή πολιτική & στρατηγική».

Το θεματολόγιο της συγκεκριμένης συνάντησης θα περιλαμβάνει:

-Νέα Ταυτότητα και νέο ΔΣ Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων

-Ενημέρωση υλοποίησης Ενεργειών & Αποτελέσματα 2016-2017

-Στρατηγικό Σχέδιο Τουριστικής Προβολής 2018-2019

-Γιατί και πώς να γίνω μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων

-Νέες Στρατηγικές Συνεργασίες της ΕΞΝΙ & Ευρωπαϊκά Προγράμματα

-Πτητικό Πρόγραμμα Αεροδρομίου Ιωαννίνων

-Νέες Τάσεις στον Τουρισμό και προοπτική για της περιοχή

-Τουριστική Δυναμική & Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα της περιοχής

-Προβλήματα υποδομών και παροχής υπηρεσιών

-Προτάσεις Βελτίωσης Πωλήσεων & παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στην συνάντηση θα παραβρεθούν, ο Δήμαρχος Ζαγορίου, αντιδήμαρχος Τουρισμού, εκπρόσωπος Περιφέρειας Ηπείρου, ΔΣ Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης ΕΞΝΙ, ξενοδόχοι & Ιδιοκτήτες Ενοικιαζομένων Δωματίων, εταιρείες Δραστηριοτήτων, επαγγελματίες Τουρισμού, συνεργάτες Ψηφιακής Προβολής, εκπρόσωποι Συλλόγου Εστίασης.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ