Ένδικα μέσα και… διπλή ανάθεση για το υπόλειμμα

asda

Σε θέατρο του παραλόγου εξελίσσεται η διαμάχη για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Ήπειρο. Διαμάχη που έχει ως βασικούς πρωταγωνιστές τον Αναγκαστικό Σύνδεσμο και την Περιφέρεια.

Αποτέλεσμα αυτής είναι η διπλή ανάθεση που γίνεται για την μεταφορά του υπολείμματος από το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στους χώρους υγειονομικής ταφής.

Και είναι διπλή καθώς μετά την ανάθεση στην οποία είχε προχωρήσει η Περιφέρεια, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΔΑ που συνεδρίασε με οριακή απαρτία, αποφάσισε με την σειρά του να προχωρήσει στην κατακύρωση του σχετικού διαγωνισμού.

Παράλληλα ο Αναγκαστικός Σύνδεσμος θα προχωρήσει σε όλα τα ένδικα μέσα ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Στην συνεδρίαση δεν έγινε σαφές ποιες ακριβώς θα είναι οι νομικές διαδικασίες στις οποίες θα προβεί και αν αφορούν μόνο στο υπόλειμμα και τους ΣΜΑ ή τελικά θα περιλάβουν και το εργοστάσιο.

Από την συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ απουσίαζαν κυρίως εκπρόσωποι από δήμους του Νομού Ιωαννίνων όπως και του Δήμου Πρέβεζας.

Οι πολλές απουσίες προβλημάτισαν τους παρόντες και πέρα από τις ερμηνείες που έδωσαν ορισμένα μέλη, εκφράστηκαν και φόβοι ότι θα μετατραπούν σε μόνιμες κάτι που θα οδηγήσει σε απαξίωση τον ΦΟΔΣΑ Ηπείρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ