Έναρξη κατασκευής το 2024, ολοκλήρωση σε 54 μήνες

diagonismos

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών για την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας του οδικού άξονα Ιωαννίνων- Κακαβιάς, ήρθαν και οι πανηγυρικές ανακοινώσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Υφυπουργός Καραγιάννης είναι αυτός που μερίμνησε να δώσει στους Ηπειρώτες μία… γεύση από το νέο δρόμο που θα κατασκευαστεί.. Και το πρώτη με την ανάρτηση μιας φωτογραφίας- μακέτα που είναι άγνωστο αν αφορά το νέο έργο που θα γίνει ή κάποιο άλλο σημείο της Ιόνιας Οδού…

Ο δρόμος Ιωαννίνων- Κακαβιάς και για να ακριβολογούμε ο δρόμος Ιωαννίνων- Καλπακίου για τον οποίο υπάρχει μελέτη θα είναι τρίιχνος, δηλαδή με μιάμισι λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Στην ανάρτηση του Υφυπουργού υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο… Είναι αυτό που αναφέρει ότι η κατασκευή του θα ξεκινήσει στις αρχές του 2024, δηλαδή σε έναν χρόνο από τώρα!

Όπως προκύπτει από αποφάσεις για την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας που είναι αναρτημένες στη «Διαύγεια» το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 54 μήνες. Στην καλύτερη των περιπτώσεων δηλαδή το 2029!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ