Ένα παραμυθένιο Κάστρο ζωντανεύει για τα Χριστούγεννα

arta xristkastro

arta xristkastro

Με ιδιαίτερη δυναμική ξεκίνησε και συνεχίζεται η λειτουργία του «Παραμυθένιου Κάστρου Χριστουγέννων», που διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Αρταίων στο Κάστρο της πόλης. Παρά το τσουχτερό κρύο των ημερών, ο κόσμος που έχει ανέβει στο Κάστρο διαρκώς αυξάνεται και αγκαλιάζει, για μια ακόμη χρονιά την προσπάθεια του Δήμου Αρταίων.

Ήδη έχουν ξεκινήσει και οι επισκέψεις σχολείων της περιοχής, με τους μαθητές να δίνουν ένα διαφορετικό χρώμα στο Παραμυθένιο Κάστρο! Το πρόγραμμα εκδηλώσεων είναι καθημερινά πλούσιο και ξεκινά από το πρωί μέχρι και το απόγευμα, καλύπτοντας μικρές, αλλά και μεγάλες ηλικίες επισκεπτών!

Το Παραμυθένιο Κάστρο Άρτας λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ αυτή την εβδομάδα που θα το επισκεφθούν σχολεία, οι πύλες θα ανοίγουν στις 9 το πρωί.

Η πρόσβαση στο Κάστρο γίνεται και με το τρενάκι, το οποίο ξεκινά από την κεντρική πλατεία της Άρτας, στον Άγιο Δημήτριο, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν βόλτες με το αερόστατο, να ψωνίσουν στην εορταστική αγορά, να συμμετάσχουν στα εργαστήρια των ξωτικών και βεβαίως να συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ