Ένα νέο λεωφορείο για τα παιδιά του ΚΔΑΠμΕΑ

leoforeio kdapmea

Ένα καινούργιο υπερσύγχρονο λεωφορείο, για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΚΔΑΠμΕΑ, παρέλαβε το Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών.

Η παραλαβή του λεωφορείου έγινε, στην αντιπροσωπεία Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε., παρουσία του Προέδρου κου Δημήτριου Πάνου και της Διευθύντριας Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Σοφίας Τζιοβάρα.

Η αγορά του λεωφορείου επιχορηγήθηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος της από την Περιφέρεια Ηπείρου, και συμπληρωματικά από το ίδρυμα «OpenSocietyFoundation», τους οποίους η διοίκηση του Οργανισμού για την μεγάλη και σπουδαία δωρεά που προσέφεραν.

Το καινούργιο λεωφορείο θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μετακίνησης των φιλοξενούμενων παιδιών, από και προς τα σπίτια τους καθώς και σε όλες τις δράσεις που θα συμμετέχουν. Το λεωφορείο είναι 12 θέσεων και περιλαμβάνει μια θέση για αναπηρικό αμαξίδιο με ειδικό αναβατόριο.

Η Διοίκηση του ΟΚΠΑΠΑ ευχαριστεί επίσης το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και τον Πρόεδρο του Στέφανο Μουστακλή για την συνεργασία που είχαν και η οποία ήταν άψογη.

Ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» δήλωσε ότι με ευαισθησία και σεβασμό υλοποιούμε έργο με κοινωνικό πρόσημο, παραδίδουμε στα παιδιά μας, ένα λεωφορείο καινούριο, τελευταίας τεχνολογίας με το οποίο ολοκληρώνουμε τις δράσεις για την ιδανική λειτουργία του ΚΔΑΠμΕΑ και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε με κοινωνική ευαισθησία και αγάπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ