Μπορεί μπροστά μας να είναι οι εθνικές εκλογές ωστόσο σιγά σιγά αρχίζουν και για τις αυτοδιοικητικές.
Στην Περιφέρεια Ηπείρου η αυλαία άνοιξε και επίσημα από τον Λάμπρο Γεωργόπουλο ο οποίος συμβολικά επέλεξε την 8η Οκτωβρίου για να θέσει σε λειτουργία τα γραφεία της παράταξής του στα Ιωάννινα. Σε ένα χρόνο ακριβώς την ίδια ημέρα θα διεξάγονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές.
Λίγες ώρες νωρίτερα ο επικεφαλής της παράταξης «Φως» είχε δώσει στη δημοσιότητα και τα πρώτα ονόματα συνεργατών του.
«Ξεκινάμε συμβολικά την 8η Οκτωβρίου. Υποδεχόμαστε φίλους και συνεργάτες που στηρίζουν την προσπάθειά μας. Μία προσπάθεια που ξέρουμε ότι είναι δύσκολη αλλά είμαστε αισιόδοξοι» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Γεωργόπουλος.
Συμπλήρωσε ότι τα μηνύματα που παίρνει από την στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του είναι θετικά.
«Ο κόσμος θέλει την αλλαγή, θα πρέπει και μεις με τις προτάσεις μας να δείξουμε μία διαφορετική προσέγγιση στα προβλήματα του τόπου», σημείωσε.

Όπως είπε ο κ. Γεωργόπουλος θα συνεχίσει να παρουσιάζει συνεργάτες του σταδιακά το επόμενο διάστημα και παράλληλα το πρόγραμμα της παράταξής του.
Στην παρούσα φάση βασικός αντίπαλος είναι η υφιστάμενη κατάσταση στην Περιφέρεια Ηπείρου και οι άνθρωποι που διοικούν ενώ για τον ίδιο θα είναι θετικό στοιχείο η συμμετοχή όσο το δυνατό περισσότερων σχημάτων στις εκλογές.
«Πάνω από τα κόμματα είναι ο τόπος και αν τα κόμματα έδειχναν μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα ήταν καλύτερη η εικόνα της Ηπείρου» είπε στις δηλώσεις του ο κ. Γεωργόπουλος.
Έκανε γνωστό ότι το αμέσως επόμενο διάστημα γραφεία της παράταξης θα λειτουργήσουν και στους άλλους τρεις νομούς της Ηπείρου –Άρτα, Πρέβεζα και Θεσπρωτία- και ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθειά του.