Ένα χρόνο περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη

stelios koutsias

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την στιγμή που ο Διευθυντής και Αναπληρωτής Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Στέλιος Κούτσιας έφυγε από τη ζωή.

Πρόωρα και αναπάντεχα.

Κάτω από τραγικές συνθήκες στην κλινική Πατσίδη της Λάρισας όπου έγινε το δυστύχημα.

Άλλη μια μέρα στη δουλειά, τι θα μπορούσε να πάει στραβά και ειδικά μέσα σε μία κλινική? Κι όμως. Ήταν ένα αναβατόριο δίχως άδεια λειτουργίας ,σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, που συνέδεε το υπόγειο (χώρος χειρουργείων) με τους πάνω ορόφους και που παρέσυρε τον γνωστό καθηγητή κόβοντας το νήμα της ζωής του.

Με τον τρόπο αυτό, ο διευθυντής αγγειοχειρουργικής βρήκε ασφυκτικό θάνατο, σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα της  νεκροψίας από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Τα μέτρα ασφαλείας της συγκεκριμένης κατασκευής παραπέμπουν σε τριτοκοσμικά χαρακτηριστικά που συνεπάγονται σοβαρές ποινικές και αστικές ευθύνες, όπως προκύπτουν από τις πραγματογνωμοσύνες, για την ιδιοκτήτρια κλινική.

Το ετήσιο μνημόσυνο του ιατρού Στέλιου Κούτσια τελέστηκε στα Τρίκαλα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο  .

Το κλίμα ήταν βαρύ, καθώς κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Στέλιος τους χάθηκε τόσο άδικα, τόσο τραγικά. Όλοι τους περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ