Ένα ακόμη βραβείο για την Χήτος ΑΒΕΕ

Η εταιρία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ – Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards” που διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά η Eurobank και η GrantThornton.

Η εταιρία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ – Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ,μία εκ των επτά νικητριών βάσει της αξιολόγησης που πραγματοποίησε η Επιτροπή Βραβεύσεων των “Growth Awards”, διακρίθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις που επέδειξε στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη».

Τα “GrowthAwards” αποτελούν μία πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των ελληνικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν συνδυάζοντας τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα. Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ – Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ θα συνεχίσει να δημιουργεί, να καινοτομεί, να αναλαμβάνει κινδύνους και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία της ελληνικής οικονομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο κ. Νίκος Χήτος, πρόεδρος της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, κατά την παραλαβή του βραβείου, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη Eurobank,τη GrantThornton και την Κριτική Επιτροπή για την ύψιστη τιμή, αφιερώνοντας το βραβείο στους 350 εργαζόμενους της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, με τους οποίους όπως χαρακτηριστικά επισήμανε «μαζί οδηγούν το καράβι παντός καιρού και με ασφάλεια». Ενώ συνέχισε σχολιάζοντας ότι «ηΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία, με έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία στην Ελλάδα και σοβαρό εξαγωγικό προσανατολισμό. Απόψε δεν βραβεύεται για τα οικονομικά της αποτελέσματα και το μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, ούτε για το ότι είναι πρωταγωνιστής του κλάδου του εμφιαλωμένου νερού. Απόψε επιβραβεύετε για την κοινωνική της υπευθυνότητα. Για το ότι είναι συνεπής εδώ και πάρα πολλά χρονιά απέναντι στην κοινωνία, το περιβάλλον, τον ανθρώπινο παράγοντα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Και αυτό μας κάνει όλους ιδιαίτερα χαρούμενους. Για αυτό και πιστεύουμε ότι το ΖΑΓΟΡΙ δεν είναι απλά ένα νερό, είναι κάτι παραπάνω από ένα νερό».

Η διαδικασία αξιολόγησης για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ειδικές αναλύσεις βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών και δεικτών καθώς και συγκεκριμένων ποιοτικών χαρακτηριστικών, σε σύνολο 8.000 περίπου επιχειρήσεων.

Στην 18μελή Επιτροπή Βραβεύσεων, προεδρεύουν από κοινού ο κ. Νικόλαος Καραμούζης, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank και ο κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton ενώ ως μέλη της συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου της χώρας:

 1. Ανδρέας Ανδρεάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος SAN / IKOS, Επίτιμος Πρόεδρος ΣΕΤΕ
 2. Γιώργος Δουκίδης, Καθηγητής, OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
 3. Ευτύχιος Βασιλάκης, Πρόεδρος, AEGEANAIRLINES& Διευθύνων Σύμβουλος, AUTOHELLAS
 4. Κωνσταντίνος Βασιλείου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, EUROBANK
 5. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, CHIPITAS.A..
 6. ΝέλληΚάτσου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, ΦΑΡΜΑΤΕΝ Α.Β.Ε.Ε.
 7. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος, ΤΕΜΕΣ Α.Ε.
 8. Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος , Όμιλος Επιχειρήσεων ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.
 9. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ
 10. Γιώργος Προβόπουλος, Πρόεδρος ΕΛΛΑΚΤΩΡ & Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, EUROBANKBULGARIA ΑD
 11. Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος ΣΕΤΕ & Διευθύνων Σύμβουλος ELECTRAHOTEL&RESORTS
 12. Ασημίνα Τζίκα, Διευθύνουσα Σύμβουλος, ELVIAL S.A.
 13. Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΟΜΙΛΟΣ ΟΤΕ
 14. Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος, ΣΕΒ & Πρόεδρος, Ομίλου QUEST
 15. Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος, FOURLISA.E. Συμμετοχών
 16. Αγγελική Φράγκου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, NAVIOSGroupofCompanies

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ