Ένα ακόμη τετραήμερο εκδηλώσεων στην Σκλίβανη

aekd sklivani

aekd sklivani

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή συγχωριανών και φίλων της Σκλίβανης πραγματοποιήθηκε το Σκλιβανίτικο Αντάμωμα και η συναυλία των μαθητών τους ωδείου Ars Nova για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο.

Το επόμενο τετραήμερο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του προγράμματος «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Σκλίβανη 2017». Συγκεκριμένα:

Παρασκευή, 11 Αυγούστου, ώρα 21:00:
Μουσικοχορευτική Εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία με τη συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Αδελφότητας Σκλιβανιτών, του Λαογραφικού Ομίλου Βλάχων και Φίλων «ΛΑΪΛΙΑΣ» Ν. Σερρών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανηλίου Μετσόβου.
Θα ακολουθήσει γλέντι με το συγκρότημα του Μιχάλη Μπραχόπουλου.

Σάββατο, 12 Αυγούστου (Πλατεία Αγ. Γεωργίου):
Στις 19:00 θα γίνουν εκδηλώσεις για τα παιδιά με μάθημα παραδοσιακού χορού, παιχνίδι, Καραγκιόζη ενώ στις 23:59 θα ξεκινήσει το Πάρτι Νεολαίας UP TO YEWΘ, SKLIVANI YOUTH

Κυριακή, 13 Αυγούστου:
Το πρωί, 09:30, θα τελεστεί Μνημόσυνο υπέρ ευεργετών, πεσόντων και εκτελεσθέντων αμάχων στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.
Το απόγευματης ίδιας μέρας, 19:00, θα γίνει αναβίωση παραδοσιακών παιχνιδιών από τη Νεολαία Σκλίβανης.

Δευτέρα, 14 Αυγούστου
Στις 08:00 θα πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός Γύρος Αϊ Πεντελεήμονας – Μοναστήρι Αγ. Νικολάου.
Το βράδυ, 20:30, θα ανέβει η θεατρική παράσταση, από τη θεατρική ομάδα της Αδελφότητας Σκλιβανιτών Αθηνών, «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ» στην Κεντρική Πλατεία και θα ακολουθήσει Λαϊκή Βραδιά στο καφενείο Ι. Μπούγια στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου.

* Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ