Εν μέσω πανηγυριών η συζήτηση για την ΔΕΥΑΙ!

DEYA IOANNINON

Είκοσι πέντε μέρες έχουν περάσει από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 12ης Ιουνίου, όταν σύσσωμη η Αντιπολίτευση ζήτησε από την Δημοτική Αρχή, να διεξαχθεί μια ολοκληρωμένη συζήτηση για την ΔΕΥΑΙ.

Σύμφωνα με όσα ορίζει ο κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου, η συζήτηση θα έπρεπε να γίνει εντός 6 ημερών αλλά λόγω της έκτασης και της σημασίας του θέματος, δόθηκε στη Δημοτική Αρχή προθεσμία ενός μηνός υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουμε στη διάθεσή μας απαντήσεις, σε συγκεκριμένα ερωτήματα τα οποία θέσαμε, τουλάχιστον δέκα ημέρες προ της συνεδρίασης για να τις μελετήσουμε.

Η Δημοτική Αρχή όχι μόνο φρόντισε να εξαντλήσει τις 30 ημέρες αλλά, με πρόσχημα κάποιον έλεγχο που γίνεται στη ΔΕΥΑΙ, πήρε και «παράταση» άλλων 7 ημερών ορίζοντας ως ημερομηνία συζήτησης του θέματος τη 19η Ιουλίου, δείχνοντας για άλλη μια φορά την απέχθειά της προς το δημοκρατικό διάλογο, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η παράταξη “Γιάννενα Τώρα”.

“Αντ’ αυτού διαβάζουμε στον τύπο μεγαλεπήβολες δηλώσεις για μείωση του τιμολογίου του νερού. Δεν θα εκπλαγούμε καθόλου αν η Δημοτική αρχή, άριστη στα επικοινωνιακά παιχνίδια, προσπαθήσει να υποβιβάσει την συζήτηση.

Η επιλογή ημερομηνίας που ο κόσμος θα λείπει σε διακοπές ή σε καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις στα χωριά του, μας λέει πολλά. Και βέβαια ως παράταξη την εγκαλούμε γι’ αυτό. Πάλι καλά που δεν μας κάλεσαν να συζητήσουμε για τη ΔΕΥΑΙ το Δεκαπενταύγουστο” καταλήγει η ανακοίνωση!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ