Εν αναμονή απόφασης για τον ΠΑΣ.. Ο Χ. Λαζάνης στο Epiruspost

dikigoroi pas

Εν αναμονή της απόφασης τελεί ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απολογία του στην Πειθαρχική Επιτροπή τους Λίγκας.

Η ομάδα των Ιωαννίνων απολογήθηκε μετά την έκθεση-πόρισμα με τα οποία καταλογίζεται παραβίαση του νόμου από μεταβίβαση των μετοχών του Γιώργου Χριστοβασίλη τον Φεβρουάριο του 2015 στον Κωνσταντίνο Αυδή.

Στην Πειθαρχική Επιτροπή απαντήθηκαν ένα προς ένα όλα τα σημεία και τονίστηκε ότι από την τελευταία συμβολαιογραφική πράξη προκύπτει ότι δεν υπήρξε καμία μεταβίβαση μετοχών.

Την ομάδα της Ηπείρου εκπροσώπησαν η Χρύσα Σεβαστοπούλου δικηγόρος της ομάδας μαζί με τους δικηγόρους Χάρη Λαζάνη που είναι και αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου και Δημήτρη Παπαγεωργίου που είναι και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων.

Ο Χάρης Λαζάνης μιλώντας στο Epiruspost τόνισε με έμφαση πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη όχι όμως και στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως είναι σήμερα δομημένο.

«Κι εγώ και οι συνάδελφοι Χρύσα Σεβαστοπούλου και Δημήτρης Παπαγεωργίου είμαστε αισιόδοξοι, ότι η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο λόγω παραγραφής αλλά ακόμα και αν η Πρόεδρος μπει στην ουσία θα απαλλαχθούμε των κατηγοριών. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη περί δήθεν μεταβίβασης, απεναντίας υπάρχουν αποδείξεις περί ισχυρής παρουσίας του κου Χριστοβασιλη στην ομάδα από το 2008 έως και σήμερα, χωρίς κανείς άλλος να έχει καμία εμπλοκή. Το πόρισμα τη ΕΕΑ είναι απαράδεκτο και νομικά αβάσιμο

Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά δυστυχώς όχι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όπως είναι δομημένο» ανέφερε ο κ. Λαζάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ