«Εμφύλιος» στην Πυροσβεστική

pirosvestiki

Εμφύλιος φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηπείρου. Πριν από μερικές ημέρες η Ένωση Πυροσβεστών κατήγγειλε τις συνθήκες μετακίνησης δυνάμεων στη Μάνη όπως και ότι οι πυροσβέστες, εν καιρώ πανδημίας, υποχρεώθηκαν να διανυκτερεύσουν σε στρατόπεδο!

Στην καταγγελία ανέλαβε να απαντήσει η Ένωση Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος. Σημειώνεται ότι πρόκειται από τις ελάχιστες φορές που προχωρά σε μία δημόσια παρέμβαση υπερασπιζόμενη πλήρως την τοπική ηγεσία.

Σημειώνει πως η διανυκτέρευση σε στρατόπεδο ίσχυσε για όλες τις μονάδες που μετακινήθηκαν από την χώρα και ότι για αυτή μεριμνά η Υπηρεσία της περιοχής και όχι αυτή της Ηπείρου που απέστειλε τις δυνάμεις.

Αναφέρει ακόμη ότι για μετακινήσεις ακολουθούνται πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ότι οι αξιωματικοί είναι δίπλα στους πυροσβέστες και από κοινού δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Τέλος αναφέρει ότι «η τήρηση της νομιμότητας, η υπηρεσιακή συνοχή και ηρεμία καθώς και η αξιοπρέπεια όλων των υπαλλήλων αποτελεί σημαντικό στοιχείο της αποτελεσματικότητας του πυροσβεστικού οργανισμού και τα προβλήματα που ανακύπτουν επιλύονται με διάλογο και συνεργασία και όχι με επικοινωνιακά παιχνίδια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ