Με τη συνδρομή ελικοπτέρου συνεχίζεται η έρευνα για τον 35χρονο

hlias ntrikos

hlias ntrikos

Με την συνδρομή ελικοπτέρου της ελληνικής αστυνομίας συνεχίζεται η έρευνα στην ευρύτερη περιοχή της Σίδερης Φιλιατών για τον εντοπισμό του 35χρονου Ηλία Ντρίκου.

Την περιοχή χτενίζουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν κανένα ίχνος του νεαρού οικογενειάρχη, που εξαφανίστηκε από το μεσημέρι της Κυριακής.

Το ελικόπτερο θα επικεντρώσει την έρευνα σε δύο σημεία εξαιρετικά δύσβατα κι απόκρημνα στα οποία είναι αδύνατη η προσέγγιση από εδάφους.

Από την προανάκριση δεν έχει προκύψει κανένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να φωτίσει την έρευνα, καθώς όλοι μιλούν για έναν νέο χαμηλών τόνων, προσηλωμένο στην οικογένεια και την δουλειά του, χωρίς αντιδικίες και αντιπαραθέσεις.

Ο 35χρονος Ηλίας Ντρίκος αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής, όταν είχε πάει στους στάβλους της οικογένειας. Εκεί βρέθηκε το αυτοκίνητό του και το κινητό του τηλέφωνο.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας έχει σημάνει silver alert ενώ η οικογένειά του νεαρού έχει απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να βοηθήσει την έρευνα για τον εντοπισμό του νεαρού.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ