Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες μετά την απολογία τους στον Εισαγγελέα για το δυστύχημα στη Χόχλα

astinomia ekav

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο  πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του εκτροφείου ψαριών και ο αναπληρωτής διευθυντής παραγωγής που είχαν συλληφθεί μετά το τραγικό δυστύχημα το μεσημέρι της Κυριακής που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της πρόκλησης σοβαρών σωματικών βλαβών και μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η προκαταρκτική είναι σε εξέλιξη όπως και η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες που έγινε το δυστύχημα.

Το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας με αφορμή το δυστύχημα επαναφέρει το αίτημά του για Τεχνικό Ασφαλείας στο Νομό, για εντατικούς ελέγχους στους χώρους εργασίας για την τήρηση όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας και ασφάλειας των εργαζομένων την ώρα που ασκούν τα καθήκοντά τους.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των δύο εργαζομένων που έχασαν χθες τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα και εύχεται ταχεία ανάρρωση στον τραυματία εργαζόμενο.

«Επιβάλλεται οι αρμόδιες υπηρεσίες να διαλευκάνουν και να ρίξουν άπλετο φως στα αίτια του δυστυχήματος χωρίς ίχνος συγκάλυψης για τις ευθύνες που βαραίνουν την επιχείρηση.

Αρνούμαστε να αποδεχθούμε μια καθημερινότητα με νεκρούς εργαζόμενους και την πολιτεία να παραμένει άπραγη και απαθής» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ