Έλαμψαν στην Ρομποτική Γιαννιώτες μαθητές

rompotiki-matites2

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν και οι δυο ομάδες των Ιωαννίνων που εκπροσώπησαν την Περιφέρεια Ηπείρου στον Εθνικό Τελικό της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO™ 2018.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, η ανεξάρτητη ομάδα Robot-Masters αποτελούμενη από μαθητές του 7ου Γυμνασίου Ιωαννίνων και του Γυμνασίου Ανατολής κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία OPEN, ενώ η ομάδα Wallyτου 2ου Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης βρέθηκε στις 6 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας REGULAR. «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, προπονητές-εκπαιδευτικούς και γονείς που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.

Οι διακρίσεις των ομάδων της Ηπείρου αποτελούν φυσική συνέχεια των μέχρι τώρα επιτυχιών που πραγματοποιήθηκαν σε Πανελλήνιο επίπεδο και δημιουργούν σημαντική παρακαταθήκη για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στους μελλοντικούς διαγωνισμούς» σημειώνει ο οργανωτικός υπεύθυνος του WROHellasγια την Ήπειρο Δημήτριος Κράββαρης.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • rompotiki matites2

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • rompotiki matites3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ