Εκθέσεις και διαφήμιση για την τουριστική προβολή

preveza4Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του δήμου.

Το σχέδιο τουριστικής προβολής του δήμου κατατέθηκε από τον πρόεδρο της επιτροπής κ. Νίκο Αναγνώστου και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συμμετοχή σε εκθέσεις, διαφημιστική εκστρατεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, δίκτυα πληροφόρησης, ειδικές εκδηλώσεις και δημιουργία έξυπνων τουριστικών πακέτων.

Βασικός στόχος του προγράμματος η ανάδειξη του πλούτου και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του Δήμου της Πρέβεζας, ενώ παράλληλα θα γίνει και προσαρμογή της προβολής στις ανάγκες και στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην εγχώρια και διεθνή τουριστική αγορά.

Τόσο ο τρόπος, όσο και ο βαθμός αυτής της προσαρμογής θα διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μετάβασης και διαμονής των επισκεπτών στο δήμο με στόχο τη μεγιστοποίηση των οικονομικών και κοινωνικών ωφελειών προς την τοπική κοινωνία.

Το συγκεκριμένο πλάνο της τουριστικής ανάπτυξης ανέφερε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαΐλης περιλαμβάνει την καταγραφή των γενικών θέσεων, βάση εγκυκλίου του Υπουργείου Τουρισμού για την έγκαιρη κατάθεση τουριστικού σχεδίου για να τύχει χρηματοδότησης. Ωστόσο, όπως σημείωσε οι ενέργειες δεν είναι δεσμευτικές και υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης των δράσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ