Έκθεση ζωγραφικής από τη Βίκυ Χριστοπούλου

xristopoulou

Την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής οργανώνει η Βίκυ Χριστοπούλου, σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής».

Πρόκειται για αναδρομική έκθεση ζωγραφικής, στην οποία περιλαμβάνονται έργα με λάδι και ακρυλικά σε καμβά και σε ξύλο.

Η Βίκυ Χριστοπούλου υπήρξε μαθήτρια του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Ιωαννιτών από την ίδρυσή του το 1986. Ολοκλήρωσε το λύκειο όπου ακολούθησε τον κλάδο Εφαρμοσμένων Τεχνών, μαθαίνοντας Γραμμικό και Ελεύθερο Σχέδιο από τον σημαντικό ζωγράφο Γιώργο Μήτση.

Σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα, όπου και εργάστηκε ως δημοσιογράφος. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας «Τεχνοχώρος», που δρούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, στην Αθήνα. Συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις και εικαστικά δρώμενα. Ασχολήθηκε επίσης με την αναπαλαίωση μικροεπίπλων και άλλων αντικειμένων, προσθέτοντάς τους εικαστικές παρεμβάσεις.

Δασκάλα και μέντοράς της υπήρξε η σπουδαία ζωγράφος Άρτεμις (Ντέμη) Μανέκα. Σημαντική, επίσης, είναι η στήριξη του ζωγράφου Πέτρου Λαρδά, τόσο για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης έκθεσης, όσο και μέσω των πολύτιμων καλλιτεχνικής φύσεως συμβουλών του, από τη δεκαετία του ’90 έως σήμερα.

Η επίσημη έναρξη της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ