Έκθεση Χαρακτικής από τους Απόφοιτους της Σχολής Καλών Τεχνών

xaraktiki (1)

Η Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, διοργανώνουν από κοινού έκθεση αποφοίτων του Εργαστηρίου Χαρακτικής του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσεία Ηγουμενίτσας, από τις 20 Απριλίου έως και τις 31 Αυγούστου 2024.

Στην εξαιρετική έκθεση παρουσιάζονται τόσο έργα των αποφοίτων του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οι οποίοι εκπόνησαν τις διπλωματικές τους εργασίες στο εργαστήριο Χαρακτικής, όσο και έργα των διδασκόντων του εργαστηρίου.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ισχύον ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα, Τετάρτη έως Κυριακή: 8.00 π.μ.  – 15.00 μ.μ.,

Τρίτη: κλειστό

Κυριακή του Πάσχα και Πρωτομαγιά: κλειστό

28ης Οκτωβρίου 2, Ηγουμενίτσα, 46100

Συμμετέχοντες Καλλιτέχνες

Γιώργος Βασιλείου, Άννα Γιαμαλή, Ιωάννα-Υπατία Γραμματικοπούλου, Αννίτα Δημητρίου, Σουλτάνα Ηλωρίδου, Letizia Innesto, Αθηνά Κακάβα, Σοφία Καμάρα, Παναγιώτα Μαστοράκη, Βαλεντίνη Παντελαίου, Θεοδώρα Παπαγγελούτσου, Αγαθή Παππά, Ευαγγελία Πασσιά, Παναγιώτης Πριστούρης, Φαίη Ράλλη, Ειρήνη Ράπτη, Ηλιάνα Σιάργκα, Αγαθή Σιόλου, Ματίνα Τασατζή, Δημητρούλα – Ραφαηλία Τεκτονίδου, Δήμητρα Τρουπή, Άννα Τσερνένκο, Βενετία Υφαντίδου.

 Ράνια Σταθοπούλου, Κωνσταντίνος Παπαμιχαλόπουλος, Γιάννα Καλογιάννη,

Η αφίσα της έκθεσης φιλοτεχνήθηκε από τον φοιτητή του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  Κωνσταντίνο Γκίκα, στο πλαίσιο του μαθήματος «Εικονογράφηση-Αφίσα», που διδάσκεται από τον Επίκουρο Καθηγητή Κωνσταντίνο Παπαμιχαλόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ