Έκπτωση 50% στα ΚΤΕΛ για μετακινήσεις εκπαιδευτικών  στις γιορτές

aioan ktel

Με έκπτωση 50% θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με τα ΚΤΕΛ αναπληρωτές και νεοδιόριστοι δάσκαλοι και καθηγητές, την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων και του νέου έτους προς τον τόπο κατοικίας τους και αντίστροφα.

Αυτό αποφάσισε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών, ανταποκρινόμενη στη σχετική επιστολή που απηύθυνε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές Μιχάλης Παπαδόπουλος, μετά από αίτημα της υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττας Μακρή.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 22-24/12/2022 έως και 7-8/01/2023, οι παραπάνω εκπαιδευτικοί λειτουργοί θα μπορούν, με την επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, να λαμβάνουν εισιτήρια με έκπτωση 50% από τα εκδοτήρια των Υπεραστικών Λεωφορείων της Ομοσπονδίας.

Οι δύο υφυπουργοί εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην Π.Ο.Α.Υ.Σ. για τη θετική της ανταπόκριση, που συμβάλει και φέτος στην απρόσκοπτη και οικονομικά ευμενή πλήρωση των θέσεων εκπαίδευσης της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ