Εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον Τομέα Καρδιολογίας

KARDIA

KARDIAΟ Περιφερειακός Καρδιολογικός Τομέας Βορειοδυτικής Ελλάδας και οι Ομάδες Εργασίας Ηλεκτροφυσιολογίας-Βηματοδότησης και Ηχοκαρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας διοργανώνουν από τις 16 έως και τις 18 Νοεμβρίου 2012, Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο: «Παρουσίαση Περιστατικών & Λήψη Κλινικών Αποφάσεων».

Το Σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων & της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη θεμάτων όπως: μηχανικές βαλβίδες, καρδιακή ανεπάρκεια, βαλβιδοπάθειες και αρρυθμίες με στόχο τις απαντήσεις σε τρέχοντα ερωτήματα, προβληματισμούς, αντιγνωμίες και διλήμματα στην κλινική πράξη, ενώ σημαντική θέση σε όλο το επιστημονικό πρόγραμμα κατέχει η παρουσίαση κλινικών περιστατικών από διάφορα νοσοκομεία της χώρας με την ενεργή συμμετοχή του ακροατηρίου.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο το οποίο μοριοδοτείται με 14 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Epirus lx Palace.

Η συμμετοχή στις εργασίες του σεμιναρίου είναι δωρεάν και οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 08.30.

Έναρξη Εργασιών: Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012. Ώρα: 09.00

Λήξη Εργασιών: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012. Ώρα: 12.00

http://www.cardiologyseminar.gr

Ιωάννης Α. Γουδέβενος

Καθηγητής Καρδιολογίας

Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ