Εκπαιδευτική διάκριση για το Νηπιαγωγείο Σεισμοπλήκτων

nipiagogeio seismoplikton

Σε πανελλήνιο εκπαιδευτικό διαγωνισμό διακρίθηκαν οι εκπαιδευτικοί του 7ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων και κέρδισαν θέση στο Διεθνές Θερινό Σχολείο του ευρωπαϊκού έργου SALL.

Η Προϊσταμένη του 7ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα κ. Τάλλου Κωνσταντίνα, συντονίστρια του έργου και οι εκπαιδευτικοί κ. Ζιώγου Ευφροσύνη, κ. Μπαφατάκη Κωνσταντίνα, κ. Μπένη Αλεξάνδρα, κ. Τομαρά Χριστίνα και κ. Κλιτσινάρη Κωνσταντίνα, διακρίθηκαν για το πρωτότυπο και καινοτόμο εκπαιδευτικό σενάριο που σχεδίασαν και υλοποίησαν τη φετινή σχολική χρονιά στο Νηπιαγωγείο τους, στα πλαίσια του καινοτόμου ερευνητικού ευρωπαϊκού έργου SALL (SchoolAsLivingLabs) με θέμα «Κυκλική οικονομία και διαχείριση αποβλήτων των τροφίμων: μια διδακτική παρέμβαση στο Νηπιαγωγείο με αξιοποίηση της ρομποτικής και της μεθοδολογίας των Ζωντανών Εργαστηρίων (SALL)»

Οι εκπαιδευτικοί, συνεργαζόμενοι άψογα μεταξύ τους, διεκδίκησαν και κέρδισαν μία από τις 10 θέσεις στο Θερινό Σχολείο του έργου (3-8 Ιουλίου 2022) ανάμεσα σε 55 συνυποψήφιες σχολικές μονάδες και των δύο βαθμίδων από όλη την Ελλάδα, καθώς διακρίθηκαν στην Α΄ Φάση (μέσα στις 15) από την οργανωτική Επιτροπή και στη συνέχεια στη Β΄ Φάση (μέσα στις 10) από ψηφοφορία μεταξύ των συμμετεχόντων σχολείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ