Έκοψαν την απόσπαση του Χρήστου Τριφύλλη!

trifilis xristos

trifilis xristos

Δύο περιπτώσεις γυμναστών που υπηρετούν σωματεία κι εθνικές ομάδες μπλόκαρε η πολιτεία εδώ και λίγο καιρό… Η μία αφορά στον κορυφαίο Γιαννιώτη προπονητή της άρσης βαρών Χρήστο Τριφύλλη… Τον άνθρωπο δηλαδή που πέραν της άλλης προσφοράς του, προπονεί κι έναν νικητή των παραολυμπιακών αγώνων.

Οι γυμναστές σε δημόσια σχολεία έπρεπε σύμφωνα με την συνηθισμένη πρακτική να αποσπαστούν κατόπιν αιτήματος της ομοσπονδίας τους, ως μέλη της εθνικών ομάδας άρσης βαρών, στην ομοσπονδία αλλά οι αποσπάσεις του Χρήστου Τριφύλλη κι ενός ακόμη συναδέλφου του, μπλόκαραν εν γνώσει προφανώς της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και με απόφαση των υπηρεσιών της τοπικής εκπαίδευσης.

Το Ήπειροςtv1 έθεσε το συγκεκριμένο θέμα στον γενικό γραμματέα αθλητισμού στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου, καθώς πρόκειται για καταφανή αδικία σε βάρος ενός ανθρώπου όπως ο Χρήστος Τριφύλλης που έχει φτιάξει παραολυμπιονίκες στην άρση βαρών όπως είναι ο Δημήτρης Μπακοχρήστος και γυμνάζει τους αθλητές του σωματείου Σπάρτακος που είναι μακράν ο πολυνίκης σύλλογος στο συγκεκριμένο άθλημα για τη χώρα μας, με διαφορά από τον δεύτερο.

Ο κ. Συναδινός απαντώντας έβαλε κατ’ αρχάς κατά του Πύρρου Δήμα, εκφράζοντας προφανώς τα συναισθήματα όλων των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον κακό πολιτικό που ψήφισε τα μνημόνια.

Ως προς την ουσία της υπόθεσης, μίλησε για διαδικασίες και διαφάνεια αλλά προφανώς του διέφυγε ότι στη λίστα της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών το όνομα του Χρήστου Τριφύλλη ήταν πρώτο αλλά αποσπάστηκαν ο δεύτερος, ο τέταρτος, ο πέμπτος, ο έκτος!

Τόση αξιοκρατία!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ