Εκλογές στο Επιμελητήριο.. Οι ημερομηνίες και οι προθεσμίες

aaepimel

aaepimel

Στις 2 και 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων. Οι εκλογές θα γίνουν από τις εννέα το πρωί μέχρι τις επτά το απόγευμα.

Ο κατάλογος των εγγεγραμμένων Επιχειρήσεων – Μελών του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, προς ενημέρωση και τακτοποίηση των στοιχείων των εκλογέων (Τμήμα και ταμειακή ενημερότητα) είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων: www.cci-ioanninna.gr («Επιμελητηριακές Εκλογές 2017»).

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ταμειακή τακτοποίηση των οφειλομένων συνδρομών των Επιχειρήσεων-Μελών (Νομικών & Φυσικών Προσώπων) μέχρι και Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, καθώς επίσης και η συμπλήρωση ενός έτους από της εγγραφής στα Μητρώα του Επιμελητηρίου (δηλαδή μέχρι και τις 01 Δεκεμβρίου 2016), προ της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών.

Τα έντυπα των: α) για την Υπόδειξη των Εκπροσώπων των Επιχειρήσεων-Μελών για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος και β) για την Υποβολή Υποψηφιοτήτων καθώς και οι σχετικές Υπεύθυνες Δηλώσεις, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων: www.cci-ioanninna.gr («Επιμελητηριακές Εκλογές 2017»).

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ