Έκκληση βοήθειας για τον Παναγιώτη

Ένας νέος άνθρωπος που κατάγεται από τον Μεσοπόταμο Πρέβεζας και ζει στο Ανόβερο, χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για να συνεχίσει να ζει.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Αποστόλου, κάτοικο Αννοβέρου, που με την σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους βιώνουν ένα δράμα τα τελευταία τρία χρόνια που ο καρκίνος τους χτύπησε την πόρτα.

Ο ίδιος δίνει μία σκληρή μάχη με αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες. Τώρα χρειάζεται μία εξειδικευμένη επέμβαση την οποία δεν καλύπτει ο ασφαλιστικός του φορέας.

Ήδη οι ομογενείς και η εκκλησία με πρώτη την Ενορία Τριών Ιεραρχών Αννοβέρου και τον αρχιμανδρίτη Γεράσιμο Φραγκουλάκη έχουν ξεκινήσει εκστρατεία για την συγκέντρωση του χρηματικού ποσού.

Συμπατριώτες μας από την Γερμανία απευθύνονται σε όλους και κυρίως στους Ηπειρώτες να βοηθήσουν ώστε ο Παναγιώτης να κερδίσει το στοίχημα της ζωής.

Για τον σκοπό αυτό έχει ανοιχθεί ειδικός λογαριασμός, από τον οποίο τα χρήματα διοχετεύονται απευθείας στα νοσοκομεία που έχουν αναλάβει τον Παναγιώτη. Μόλις συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό ο λογαριασμός αυτός κλείνει αυτόματα.

 Στοιχεία λογαριασμού:

Förder-und Freundeskreis

Elliniko e.v

IBAN:DE 43 2005 0550 1294 1290 26

BIC:HASPDEHHXXX

Verwendungszweck :

PANAGIOTIS APOSTOLOU

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ