Έκκληση για τήρηση των μέτρων

mpouris ioannis

Σε όλες τις επιχειρήσεις του Νομού απευθύνεται ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης καλώντας της να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στόχος όλων, όπως σημειώνει πρέπει να είναι η προστασία της υγείας και της ασφάλειας.

“Το Επιμελητήριο Πρέβεζας κατόπιν της έξαρσης κρουσμάτων του Covid-19 στην χώρα μας και την λήψη νέων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση εκφράζει την ανησυχία του και εφιστά σε όλες τις επιχειρήσεις του νομού την ευλαβική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Πρωταρχικός στόχος θα πρέπει να είναι η προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων μας, των εργαζομένων στις επιχειρήσεις μας, των επισκεπτών και της ευρύτερης κοινότητας.

Πρέπει όλοι να φροντίσουμε να διασφαλίσουμε την θετική εικόνα και την φήμη του τόπου μας και να αναλάβουμε ο καθένας την ευθύνη που μας αναλογεί για να μην αναγκαστούμε να γίνουμε δέκτες αυστηρότερων οδηγιών που θα επιφέρουν ολέθριες συνέπειες για όλους μας. Η προσπάθεια μας είναι δύσκολη και επίμονη, αλλά θα δώσουμε την μάχη μας για να σώσουμε ότι σώζεται από την φετινή σεζόν και να κρατήσουμε όρθιες τις επιχειρήσεις μας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ