Έκκληση για τήρηση των μέτρων από τον δήμαρχο Πρέβεζας

georgakos

Έκκληση στους κατοίκους της Πρέβεζας για τήρηση των μέτρων απευθύνει ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος.

«Λειτουργούμε και προσέχουμε σαν να είμαστε στο κόκκινο για να μην περάσουμε στο κόκκινο» σημειώνει χαρακτηριστικά ζητώντας από όλους να φορούν μάσκες, να κρατούν αποστάσεις και να αποφεύγουν τους συνωστισμούς.

«Οφείλουμε και θα προστατέψουμε το συντοπίτη μας, τους γονείς μας, τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, οφείλουμε να σταθούμε στην αγορά και στους επαγγελματίες αλλά και στους σκληρά εργαζόμενους ώστε να κερδίζουν την κάθε ημέρα λειτουργίας. Οφείλουμε να σταθούμε στους ήρωες της πρώτης γραμμής στον πόλεμο αυτό, ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό, ΕΚΑΒ, Πολιτική Προστασία, ΕΟΔΥ,

Αστυνομία, Πυροσβεστική, Δημοτικές κοινωνικές υπηρεσίες, εθελοντές και όλους όσους προσφέρουν.

Ακόμα και αν βρεθούμε στην ανάγκη ενός πανεθνικού LOCK DOWN η απεμπλοκή από αυτό μπορεί να γίνει ανά ζώνη, οπότε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι χάρη στα μέτρα που θα έχουμε εφαρμόσει.

Δεν είναι ώρα για προσωπικές μικροπολιτικές που μόνο όσοι τις κάνουν εκτίθενται ανεπανόρθωτα στους πολίτες. Δεν είναι η ώρα για βιαστικά ερασιτεχνικά FAKE NEWS και παραγωγή πανικού από ιδεοληπτικές εξαρτήσεις ή πελατειακές παραγγελίες, αλλά αντίθετα για επαγγελματική και σοβαρή στάση ενημέρωσης από τα όποια επαγγελματικά ΜΜΕ διαθέτουμε.

Όλοι μαζί τηρώντας τα μέτρα προστασίας με ατομική ευθύνη αλλά και με αλληλεγγύη και ενότητα θα τα καταφέρουμε να νικήσουμε σε μία ακόμα νίκη όλων των Δημοτών απέναντι στο δεύτερο κύμα της πανδημίας» αναφέρει στο μήνυμά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ