Έκκληση δημάρχου για τήρηση των μέτρων

elisaf grafeio

Έκκληση προς πολίτες και επιχειρηματίες της πόλης για αυστηρή τήρηση των μέτρων περιορισμού διάδοσης της πανδημίας απεύθυνε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ώστε η περιοχή να μην βρεθεί αντιμέτωπη με σοβαρά υγειονομικά προβλήματα και με μία τοπική καραντίνα.

Η αύξηση των κρουσμάτων που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες προκαλεί έντονη ανησυχία.

Ο δήμαρχος ζήτησε από τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα όπως η χρήση μάσκας και οι αποστάσεις ενώ απευθύνθηκε και στους επιχειρηματίες, ειδικά του χώρου της εστίασης, προκειμένου να λειτουργούν με τους υγειονομικούς κανόνες.

Με αφορμή την αύξηση κρουσμάτων Covid-19 στην περιοχή μας και τις καταλήψεις σε σχολικές μονάδες ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η περιοχή μας φαίνεται ότι εισέρχεται σε μία δύσκολη φάση. Ότι καλό χτίσαμε όλοι μαζί και με τεράστια προσπάθεια τους προηγούμενους μήνες κινδυνεύει να χαθεί.

Ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται με διασπορά μέσα στην πόλη.

Απευθύνω έκκληση πρώτα ως γιατρός και μετά ως δήμαρχος, να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί.

Φαίνεται ότι μία στιγμή χαλάρωσης είναι αρκετή για να δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις.

Απευθύνω έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα. Να φορούν μάσκα και να κρατάνε τις αποστάσεις.

Απευθύνω έκκληση στους επιχειρηματίες της πόλης που πέρασαν τόσους δύσκολους μήνες. Να τηρούν τα μέτρα ώστε να αποφύγουμε μία τοπική καραντίνα.

Απευθύνω έκκληση στους νέους να αποφεύγουν τους συνωστισμούς σε ανοιχτούς χώρους γιατί κι εκεί υπάρχουν κίνδυνοι..

Πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων, να τηρήσουμε τα μέτρα ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα και κυρίως να αποφύγουμε απώλειες ζωών» ανέφερε ο δήμαρχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ