Εκδήλωση για την επαγγελματική αποκατάσταση

BIBLIOT PANEP

BIBLIOT PANEP

Ο Όμιλος Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού Ιωαννίνων διοργανώνει εκδήλωση με θέμα ‘’Η αγορά εργασίας-προκλήσεις & ευκαιρίες στην Ελλάδα της μετά κρίσης εποχής’’ την Τετάρτη 8/3/2017 και ώρα 20.30μ.μ. στον Πολιτιστικό Πολυχώρο ‘’Δ. Χατζής’’ και ομιλητές τους κ.κ. Τσουλή Βασίλειο , Διευθυντή Κέντρου Καριέρας, Απασχολησιμότητας & Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου του Sheffield , City College της Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΥΕΤ (Young Entrepreneurs of Thessaloniki) και κ. Παναγιωτόπουλο Θεόδωρο – Ιδιοκτήτη / Σύμβουλο Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας Human Value.

Οι θεματικές ενότητες της εκδήλωσης θα καλύψουν ζητήματα που αφορούν την

⦁ Έρευνα της αγοράς εργασίας σήμερα και τι αναζητούν οι εργοδότες μέσα σε αυτήν καθώς και τις

⦁ Γνώσεις και Δεξιότητες που αναζητά η αγορά εργασίας σήμερα.

Παρατηρώντας τις δυσκολίες των καιρών στην επαγγελματική προοπτική και αποκατάσταση των νέων που ξεκινούν σήμερα τις σπουδές τους, εκείνων που ως απόφοιτοι εισέρχονται στον εργασιακό στίβο, των ανέργων που θέλουν να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές δυνατότητες που τους δίνονται καθώς και για των εργαζομένων που αναζητούν ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον, πιστεύουμε πως πρέπει να συμβάλλουμε και εμείς στην πληρέστερη και πιο εμπεριστατωμένη ενημέρωσή των συμπολιτών για θέματα που αφορούν την αγορά εργασίας στις μέρες μας καθώς και τα εφόδια που χρειάζονται για την ομαλή είσοδο σε αυτήν.

Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα συντονίσει ο κ. Γεώργιος Βάρσος, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης , μέλος του Ομίλου Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ