Έκανε πρωταθλητισμό!

stilios

Πρωταθλητισμό έκανε ο Νομός Άρτας στα έργα αγροτικής οδοποιίας. Από τα 34 ενταγμένα για την Ήπειρο τα 20 αφορούν στους δήμους της Άρτας με προυπολογισμό 7,4 εκατομμύρια από τα 13,6 για όλα τα έργα της περιοχής.

Αξιοσημείωτο είναι ότι και οι δώδεκα προτάσεις που κόπηκαν προέρχονται και πάλι από το Νομό της Άρτας.

Με δεδομένα τα στοιχεία αυτά είναι απορίας άξιον πως μικροί δήμοι και χωρίς οργανωμένες υπηρεσίες κατάφεραν μέσα σε ασφυκτικά χρονικά περιθώρια να ωριμάσουν μελέτες και να ολοκληρώσουν φακέλους.

Με δεδομένο επίσης ότι ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος σε δήλωση που κάνει με την ιδιότητα αυτή, επιλέγει να αναφερθεί ειδικά στην Άρτα, μπορεί ως ένα βαθμό να εξηγηθεί και ο πρωταθλητισμός.

«Ειδικότερα για την Άρτα, είναι η πρώτη φορά που δίνονται χρήματα, σε αυτό το μέγεθος, για αγροτική οδοποιία και στους τέσσερις δήμους του νόμου, η οικονομία του οποίου είναι κατά βάση αγροτική. Τα έργα που εγκρίθηκαν, θα διευκολύνουν την πρόσβαση των παραγωγών στις εκμεταλλεύσεις τους, βοηθώντας στη μείωση του κόστους των προϊόντων, με θετικές επιπτώσεις στα εισοδήματα των γεωργών και των κτηνοτρόφων του τόπου μας» αναφέρει ο Γιώργος Στύλιος…

Βουλευτής Άρτας ο κ. Στύλιος, Υφυπουργός όμως για όλη την χώρα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ