Εκ των έσω τα πυρά και ανεξαρτητοποίηση

papabasileioyΠυρά εκ των έσω δέχθηκε λίγες μέρες μετά την παραίτησή του από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου ο κ. Γιώργος Παπαβασιλείου, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις 6 Μαΐου.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος εκλεγμένος με την ίδια παράταξη, Παναγιώτης Γόγολος επιτίθεται στον κ. Παπαβασιλείου και παράλληλα ανεξαρτητοποιείται.

«Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης κ. Γεώργιος Παπαβασιλείου, αντί να παραμείνει “ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ”, χρησιμοποίησε τον συνδυασμό για πολιτικούς λόγους προκειμένου να συμμετάσχει ως υποψήφιος Βουλευτής», επισημαίνει στο κείμενο που συνόδευσε την ανεξαρτητοποίησή του, απ’ τον συνδυασμό ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ, του πρώην νομάρχη Γιώργου Παπαβασιλείου, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γόγολος.

Ωστόσο παραμένει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, έχοντας παραιτηθεί και από αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής, μιας και σ’ αυτή την θέση, είχε εκλεγεί ως δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ.

Εν τω μεταξύ επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Αλλαγή, μετά την παραίτηση της Όλγας Γεροβασίλη αναδείχθηκε ο γεωπόνος Χριστόφορος Ξυλογιάννης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ