Εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος ο Νίκος Γκόντας

gkontas

Αρκετά μακριά από τον χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών και σε διάστημα που δεν χαρακτηρίζεται προεκλογικό ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» Νίκος Γκόντας κατέστησε σαφές ότι θα είναι παρών, ανακοινώνοντας ουσιαστικά και την εκ νέου υποψηφιότητά του.

Η παράταξή του μετέχει στο σχήμα της Δημοτικής Αρχής, την οποία ο Νίκος Γκόντας σημείωσε ότι στηρίζει χωρίς να ταυτίζεται και χωρίς να διαχωρίζει τη θέση του ως τις επόμενες εκλογές.

Με την ανακοίνωση της καθόδου όμως έκανε σαφές ότι θα υπάρξει συμπόρευση με άλλες δυνάμεις στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Ο Νίκος Γκόντας σε μία εκτενή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε στην διαδρομή της παράταξής του και στα έργα που έγιναν όταν διοικούσε τον δρόμο.

Έκανε απολογισμό έργου στους τομείς που είναι υπεύθυνοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, αναφέρθηκε στη ΔΕΥΑΙ υποστηρίζοντας ότι αυτό που προέχει για τον ίδιο είναι η εργασιακή ειρήνη ενώ μίλησε και για θέματα όπου η παράταξή του έχει διαφορετικές θέσεις και απόψεις, όπως είναι για παράδειγμα, η διοργάνωση εμποροπανήγυρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ