Είχαν παραλάβει από τα σύνορα 50 κιλά χασίς…

asti xasisaitolia

asti xasisaitolia

Περίπου 50 κιλά κάνναβης μετέφεραν τρία άτομα, τα οποία συνελήφθησαν αργά χθες το βράδυ, στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 20, 21 και 25 ετών αντίστοιχα, ξεκίνησαν χθες το πρωί από την Πάτρα με προορισμό δασώδη περιοχή, κοντά στα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Εκεί, παρέλαβαν από άγνωστα άτομα την ποσότητα των ναρκωτικών και στη συνέχεια ξεκίνησαν για το ταξίδι της επιστροφής.

Όμως, στο 27ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Αιτωλίας, επιχείρησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο για να το ελέγξουν.

Τότε, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ταυτόχρονα, η Αστυνομία οργάνωσε επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και τελικά έπειτα από απόσταση 25 χιλιομέτρων οι αστυνομικοί, με την βοήθεια συναδέλφων τους από την Ναύπακτο, ακινητοποίησαν το όχημα και συνέλαβαν τους τρεις άνδρες. Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο βρήκαν 31 συσκευασίες, που περιείχαν περίπου 50 κιλά κάνναβης .

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ