Ειδικές μονάδες εμβολιασμού στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

panepistimio eisodos

Ειδικές μονάδες εμβολιασμού στην πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων, της Άρτας και της Πρέβεζας αναμένεται να λειτουργήσουν πολύ σύντομα.

Οι ειδικές μονάδες θα απευθύνονται στους φοιτητές και θα λειτουργήσουν σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της 6ης ΥΠΕ.

Το γεγονός αυτό κάνει γνωστό η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου σημειώνοντας ότι ήδη λειτουργούν ειδικές γραμμές εμβολιασμού των φοιτητών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και στα Νοσοκομεία Άρτας και Πρέβεζας.

Επίσης από το Πανεπιστήμιο έχει αποφασισθεί η υλοποίηση ενημερωτικής καμπάνιας για τον εμβολιασμό όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας και ιδιαίτερα των φοιτητών.

Γίνονται γνωστές σε όλη την Πανεπιστημιακή Κοινότητα οι εξελίξεις και οι ενέργειες στην αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 από την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς μέχρι σήμερα:

Η Πρυτανεία σημειώνει ότι έχει εκδοθεί ειδικό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση πιθανού περιστατικού COVID-19, επιβεβαιωμένου κρούσματος & στενών επαφών, το οποίο έχει επικαιροποιηθεί με απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου στη Συνεδρία αρ. 1695/22-10-2021 και έχει κοινοποιηθεί στους Υπεύθυνους Διαχείρισης της COVID-19 όλων των Τμημάτων.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων είναι, ίσως, το μόνο Πανεπιστήμιο που συνεχίζει τους δειγματοληπτικούς ελέγχους με rapid test σε όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα, δύο φορές εβδομαδιαίως, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ