Είδε ρεκόρ τηλεθέασης η ΕΡΤ!!

tileorasi

Χαράς ευαγγέλια για την κρατική τηλεόραση. Έκανε ρεκόρ τηλεθέασης και το οφείλει στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας που μεταδίδει η ΕΡΤ2.

Στην εκπαιδευτική τηλεόραση δηλαδή!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, κατά τη διάρκεια του τρίωρου της Δευτέρας  συντονίστηκαν περισσότερα από 278.000 παιδιά, για να παρακολουθήσουν κάποιο από τα μαθήματα που μετέδωσε η εκπαιδευτική τηλεόραση του υπουργείου Παιδείας, ποσοστό που έφτασε στο 51,6% της τηλεθέασης στις ηλικίες 4-14 ετών.

Η ΕΡΤ2, έκανε ρεκόρ τηλεθέασης και στον γενικό πληθυσμό, καθώς, όπως προκύπτει, την εκπαιδευτική τηλεόραση παρακολούθησαν μαζί με τα παιδιά τους και δεκάδες χιλιάδες γονείς.

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ2, από τις 9:00 έως τις 12:00, κατέγραψε μέση τηλεθέαση 10,5%. Από τα αναλυτικά στοιχεία της Nielsen προκύπτει, επίσης, ότι τη μεγαλύτερη απήχηση είχαν τα μαθήματα που απευθύνονται στις πρώτες τάξεις του δημοτικού, τα οποία μεταδίδονται από τις 9:00 έως τις 11:00. Σε αυτό το δίωρο, η ΕΡΤ2 κατέγραψε τηλεθέαση 50,4% στις ηλικίες 4-14 και στον γενικό πληθυσμό 11,7%, καθώς τα μαθήματα που μεταδόθηκαν τα παρακολούθησαν για κάποιο διάστημα, μαζί με τα παιδιά τους, περισσότεροι από 200.000 γονείς.

Η εκπαιδευτική τηλεόραση θα συνεχιστεί όλο το χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν τα σχολεία κλειστά. Πολύ σύντομα θα εμπλουτιστεί με νέα μαθήματα, τα οποία ετοιμάζει το Υπουργείο Παιδείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ