Είχαν ρίξει παράνομα δίχτυα στην λίμνη Πηγών Αώου

aoos di2

aoos di2

ΦΩΤΟ

Ένα ακόμη χτύπημα στη λεηλασία του φυσικού πλούτου από θηροφύλακες της 5ης Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου. Αυτή την φορά, εντόπισαν τρία άτομα να ανασύρουν τα δίχτυα τους στην λίμνη των πηγών Αώου.

Κατά τον σχετικό έλεγχο και σύμφωνα με τα λεγόμενά τους διαπιστώθηκε ότι τα παράνομα μέσα αλιείας ήταν δικά τους και τα είχαν τοποθετήσει την προτεραία, ενώ από την ταυτοποίηση των στοιχείων τους προέκυψε ότι ήταν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

aoos di1

Λόγω του σκότους και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή η ανάσυρση των διχτυών μήκους 30 περίπου μέτρων έγινε την επομένη .Τόσο τα δίχτυα όσο και τα αλιεύματα κατασχέθηκαν ,ενώ κατατέθηκε από τους Θηροφύλακες μηνυτήρια αναφορά για το συμβάν στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ιωαννίνων συγχαίρει και ευχαριστεί τους Θηροφύλακες , τον προιστάμενό τους και το Δ.Σ.της 5ης ΚΟΗ και τονίζει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ενίσχυσης (θεσμικά και υλικοτεχνικά) της Θηροφυλακής της 5ης ΚΟΗ, της μοναδικής οργανωμένης και αποτελεσματικής υπηρεσίας προστασίας της πανίδας και της χλωρίδας του τόπου μας, όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

aoos di3

aoos di4

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ