Εγκύκλιος στην Περιφέρεια για να προλάβουν ψεύτικα rapid test

arkoumaneas perifereia

Αυστηρή εγκύκλιο προς όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας απέστειλε ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης σχετικά με τις προυποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι βεβαιώσεις για τα αρνητικά τεστ με τις οποίες προσέρχονται για εργασία οι ανεμβολίαστοι υπάλληλοι.

Η εγκύκλιος ήρθε μετά από έντονη φημολογία που υπήρχε ότι επιτήδειοι εκδίδουν βεβαιώσεις με αρνητικό αποτέλεσμα έναντι μικρής αμοιβής.

«Χαρτιά, κουρελόχαρτα από επιτήδειους δεν έχουν καμία θέση για αυτό και στάλθηκε εγκύκλιος σε όλες τις υπηρεσίες μας» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου σε δηλώσεις που έκανε παρόντος του Προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει ότι χειρόγραφες δηλώσεις δεν μπορούν να γίνονται δεκτές.

Ο Περιφερειάρχης μάλιστα προειδοποίησε πως σε περίπτωση που υπάρξουν τέτοιες βεβαιώσεις όλοι οι εμπλεκόμενοι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Ο κ. Καχριμάνης, ο Προιστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Μαυρογιώργος και η αντιπεριφερειάρχης Αγνή Νάκου είχαν συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ που βρίσκεται στην περιοχή και εξέτασαν διεξοδικά την πορεία της πανδημίας αλλά και του εμβολιασμού.

Το ζητούμενο όπως επισημάνθηκε είναι να αυξηθεί ο εμβολιασμός ώστε να προστατευθεί η κοινωνία από την πανδημία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ