Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση για τον ΣΜΑ Ζίτσας

sma zitsas

Την ανακοίνωση ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης για τη δοκιμαστική λειτουργία του ΣΜΑ Ζίτσας, έκανε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Συγκεκριμένα ανέφερε, ότι «είχε παραδοθεί το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης του ΣΜΑ για τους Δήμους Ζίτσας και Ζαγορίου,  για τον οποίο  έχει ζητηθεί να συμμετέχει και ο ΦΟΔΣΑ Ηπείρου   στην  εξάμηνη δοκιμαστική λειτουργία. Μας  ενημέρωσαν  ότι συμφωνούν με την προγραμματική και ζήτησαν να δώσουμε και τις άλλες προγραμματικές συμβάσεις για να πάρουμε την έγκριση και σιγά – σιγά να αρχίσουμε, λειτουργώντας έναν – έναν τους ΣΜΑ της Ηπείρου για το εξάμηνο που η διακήρυξη  από την αρχή προβλέπει  ότι πρέπει να γίνει».

Ο Περιφερειάρχης ανέφερε επίσης πως είχε προηγηθεί τηλεδιάσκεψη με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και την προμηθεύτρια εταιρεία του εξοπλισμού των  ΣΜΑ, στην οποία «είπαν ότι θα υλοποιηθούν οι υποχρεώσεις βάσει της διακήρυξης και του συμβολαίου. Αυτό δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα και   προχωράμε σε αυτά που συζητήσαμε στην Αθήνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ