Εγκαταλείπουν οι υπασπιστές του Προέδρου…

mitsotakis sinedrio

mitsotakis sinedrio

Μέχρι πριν ένα μήνα περίπου, η Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ιωαννίνων, μετρούσε τουλάχιστον τρεις ντουζίνες υποψηφίων… υποψηφίων βουλευτών! Συνωστισμός σε πεζοδρόμους και πλατείες, σε γραφεία και διαδρόμους.

Μάλιστα σε ορισμένους είχε δοθεί το παρατσούκλι «οι υπασπιστές του Προέδρου» καθότι μεγαλοφώνως διαφήμιζαν την στενή σχέση με τον Μητσοτάκη.

Δεδομένου δε, ότι είχαν πιστέψει ότι θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές, πίστευαν ότι η σχέση αυτή θα τους δώσει μία εκλόγιμη θέση στη λίστα.

Σημειώνεται ότι το 18μηνο για εκλογή με λίστα, μόλις παρήλθε και στο εξής όποτε κι αν προκηρυχθούν εκλογές, οι υποψήφιοι θα μπουν στην επίπονη διαδικασία του σταυρού..

Μόλις λοιπόν παρήλθε η προθεσμία της λίστας, εξαντλήθηκε και το ενδιαφέρον αρκετών, οι οποίοι από κει που δήλωναν σίγουροι υποψήφιοι –κάποιοι έβλεπαν ήδη τον εαυτό τους σε βουλευτικό έδρανο- τώρα δεν τους ενδιαφέρει, καθόλου μα καθόλου, το βουλευτιλίκι..

Έπαιζαν μπάλα εκ του ασφαλούς και έχασαν από τα αποδυτήρια.. Άλλωστε μικρός ο κόσμος για να κρυφτούν οι υπασπιστές…

Το κορυφαίο όμως θα είναι να επιστρατευτούν και να κληθούν να δώσουν την μάχη του σταυρού.. Θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, για μερικούς να γνωρίσουν και το νομό Ιωαννίνων, ο οποίος δεν εξαντλείται στην Μιχαήλ Αγγέλου, την πλατεία Πάργης και την Αβέρωφ!
{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ