Εγκαλεί την Περιφέρεια για τις Σημαίες

Για «γαλάζια ντροπή στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου» μιλά ο Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» με αφορμή την αφαίρεση τριών σημαιών από παραλίες της Πρέβεζας.

Ο κ. Ριζόπουλος εγκαλεί την Περιφέρεια και κυρίως τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Στράτο Ιωάννου, σημειώνοντας ότι οι ευθύνες τους είναι μεγάλες καθώς πρόκειται για μία απόφαση που ντροπιάζει την Ήπειρο.

Συνεχίζει δε, αναφέροντας ότι «δυστυχώς στην Ήπειρο δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι ο τουρισμός είναι μία υπόθεση εξαιρετική σοβαρή και ευαίσθητη για να την αντιμετωπίζουμε ως ευκαιρία «αρπαχτής»…

«Ο Τουρισμός χρειάζεται όραμα, επένδυση, εκπαίδευση και μεράκι. Από όλους: από τον περιφερειάρχη έως τον τελευταίο εργαζόμενο σε αυτόν. Και αυτά δυστυχώς δεν υπάρχουν στην Ήπειρο.

Οι δυνατότητες παρέμβασης του θεσμού της Περιφέρειας είναι μεγάλες, όπως έχουμε αποδείξει με το πρόγραμμα των Οριζόντων Ηπείρου. Από το ενιαίο παραλιακό μέτωπο έως το πρόγραμμα Πίνδος, η περιοχή μας μπορεί και πρέπει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τουριστικής ανάπτυξης. Αυτό, εκτός από θέσεις εργασίας θα φέρει γενικότερη ανάπτυξη και αύξηση του συνολικού Ακαθάριστου Προϊόντος της Περιφέρειας.

Ελπίζουμε ότι στη νέα θητεία της περιφερειακής αρχής που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου θα υπάρξει επιτέλους το όραμα αλλά και η σκληρή δουλειά που χρειάζεται.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου θα είναι εκεί, έτοιμοι με τεκμηριωμένες προτάσεις για την αναγέννηση του Τουρισμού και της Ηπείρου», καταλήγει ο κ. Ριζόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ