Εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ιωαννιτών

KDAP R

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης του  Δήμου Ιωαννιτών  με απόφασή της δίνει τη δυνατότητα σε γονείς που βρέθηκαν με πλήρη φάκελο αλλά δεν έλαβαν voucher μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων, στο πλαίσιο του προγράμματος: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2023-2024, να εγγράψουν τα παιδιά τους στο χειμερινό πρόγραμμα των Κέντρων  Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ιωαννιτών χωρίς μηνιαία επιβάρυνση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημιουργικές δραστηριότητες έκφρασης και παιχνιδιού που υλοποιούνται από έμπειρο και εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.                                                                                                                                 

Στις δραστηριότητες περιλαμβάνονται το θεατρικό παιχνίδι, μουσικά και κινητικά παιχνίδια, κουκλοθέατρο, παραμύθι, εικαστική έκφραση και κατασκευές, μαγειρική και ζαχαροπλαστική, πειράματα, STEM, messy play, περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, εκπαιδευτικά προγράμματα στα μουσεία της πόλης, παραστάσεις και εκθέσεις, εκδρομές στη φύση, και προβολές επιλεγμένων ταινιών κινηματογράφου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εκτύπωση που να πιστοποιεί τον πλήρη φάκελο στη δομή που επιθυμούν από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, ώρες 17.00-21.00.                     

Σε περίπτωση που υπάρχουν  υπεράριθμες αιτήσεις, η επιλογή των ωφελούμενων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας, βάσει του αριθμού πρωτοκόλλου της αίτησης.

Πληροφορίες και εγγραφές                                                                                                    

ΚΔΑΠ ΡΟΔΑ, Δωδώνης 35, τηλ.26510-68565                                                               

ΚΔΑΠ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ (ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ), Κ. Παξινού 8, τηλ.26510-74644                       

ΚΔΑΠ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (ΣΒΟΥΡΑ), Πλ. Δ.Χατζή 19, τηλ.26510-37187                 

ΚΔΑΠ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, Δ. Χριστοφορίδου, τηλ.26510-66426                                        

ΚΔΑΠ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ, Ν.Ζέρβα 16(Γυμνάσιο Κατσικά), 26510-94591

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ