Εγγραφές ως τις 11 Σεπτεμβρίου στο Εσπερινό Λύκειο

akadimia zosimaia

akadimia zosimaia

Το Εσπερινό Λύκειο Ιωαννίνων βρίσκεται στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων στο ιστορικό κτίριο της Ακαδημίας.

Στην οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας το Εσπερινό Λύκειο αποτελεί παράγοντα αναίρεσης των ακραίων αρνητικών συνεπειών, κοινωνικών και οικονομικών, του εκπαιδευτικού συστήματος, διότι προσφέρει τη δυνατότητα επαγγελματικής απασχόλησης και ταυτόχρονης φοίτησης στο Λύκειο και παράλληλα δίνει εναλλακτική ευκαιρία σε όσους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το ημερήσιο σχολείο πριν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους .να συνεχίσουν και να πάρουν το απολυτήριο Λυκείου αλλά και να εισαχθούν με ευνοϊκούς όρους , αν το επιθυμούν, σε Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.

Το εσπερινό ωράριο του σχολείου (16:45 με 22:05) είναι ιδανικό για εκείνους που οι επαγγελματικές, προσωπικές ή οικογενειακές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να φοιτήσουν σε πρωινό σχολείο.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας, εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι ή άνεργοι αρκεί να έχουν απολυτήριο Γυμνασίου ή να έχουν τελειώσει το σχολείο 2ης ευκαιρίας.

Οι τελειόφοιτοι Α’ τάξης ημερήσιου Λυκείου ή Α’ τάξης πρωινού ή εσπερινού ΕΠΑΛ και οι πτυχιούχοι ΤΕΣ,ΕΠΑΣ, ΤΕΕ Α και Β ΚΎΚΛΟΥ εγγράφονται απευθείας στη Γ’ τάξη του εσπερινού Λυκείου.

Για εγγραφές και πληροφορίες, καθημερινά απογευματινές ώρες από 19:00 έως 21:30 από 01/09/2017 έως 11/09/2017 στο χώρο του σχολείου. Ιστοσελίδα: http://lyk-esp-ioann.ioa.sch.gr

Τηλ.2651049136

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ