Έφυγε από τη ζωή ο Λάμπρος Τζίμας

lampros tzimas

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Λάμπρος Τζίμας, ένας εξαίρετος άνθρωπος  έφυγε από τη ζωή πρόωρα κι αναπάντεχα.

Υπηρέτησε με συνέπεια το Δημοτικό Συμβούλιο ενώ για πολλά χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες τους στην ΕΡΤ όντας ένα από τα πρώτα στελέχη του τεχνικού τμήματος.

«Πιστός στις ιδέες και απόψεις προσέφερε τις υπηρεσίες του με προσήλωση, με συνέπεια και αξιοπρέπεια, επιδεικνύοντας απαράμιλλο ήθος, κάτι που τον έκανε αξιαγάπητο σε φίλους και συνεργάτες και γενικά στην κοινωνία, στην οποία έζησε όλη την διάρκεια της ζωής του. Χαμηλών τόνων, υψηλής όμως προσφοράς άνθρωπος, ο Λάμπρος έγινε παράδειγμα αφοσίωσης στο καθήκον του.

Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ την περίοδο 2010-2014 και 2014-2019 και τίμησε με το παραπάνω την ψήφο των συμπολιτών μας με τις παρεμβάσεις που έκανε προς όφελος των συμφερόντων της πόλης, στην οποία μεγάλωσε και έζησε. Το άγγελμα της απώλειας του φίλου μας έφερε σε όλους μας απέραντη θλίψη, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κενό στην οικογένεια του και σε όλους μας. Ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ κ. Νίκος Γκόντας, καθώς και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης απευθύνουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και κρατούν στην μνήμη τους τον άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη Λάμπρο Τζίμα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει στην γενέθλια του Γη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ