Έφυγε από τη ζωή ο Ηλίας Ανδρέου – Το «αντίο» του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων

penthos

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Ηλίας Ανδρέου, στέλεχος της Διεύθυνσης Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Ηπείρου και ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας της Κόνιτσας, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του, στους συναδέλφους του και στον πολιτικό του χώρο.

Με ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ιωαννίνων, μαζί με την Τοπική Οργάνωση του Δήμου Κόνιτσας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του στελέχους τους.

Ο Ηλίας Ανδρέου υπηρέτησε για πολλά χρόνια με συνέπεια, εντιμότητα και αφοσίωση το δημόσιο συμφέρον μέσα από τη θητεία του στην Περιφέρεια Ηπείρου, κερδίζοντας τον σεβασμό των συνεργατών του για την επαγγελματική του ακεραιότητα.

Παράλληλα, υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Παλαιοσέλλι Κόνιτσας, όπου άφησε έντονο αποτύπωμα με τη σπουδαία συνεισφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού.

«Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους οικείους του. Αιωνία του η μνήμη», αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση της Ν.Ε. Ιωαννίνων και της Τ.Ο. Κόνιτσας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google