Έφυγε από τη ζωή η Μαριάννα Αγγέλη

PENTHOS1

Έφυγε από την ζωή η Μαριάννα Αγγέλη με πλούσιο κοινωνικό έργο. Σύζυγος του Κώστα Αγγέλη, υπηρέτησε για χρόνια στην ΕΛΑΣ και το 2014 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία.

Η παράταξη και ο επικεφαλής της, πρώην Δήμαρχος Νίκος Γκόντας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Έφυγε από την ζωή η αγαπημένη μας Μαριάννα Αγγέλη, σύζυγος του Κώστα Αγγέλη, η οποία μέχρι τελευταία στιγμή έδινε μάχη ζωής, χωρίς να χάνει το κουράγιο της και τη διάθεση για ζωή.

Εξαίρετο στέλεχος της Γιαννιώτικης κοινωνίας και ιδιαίτερα της ΕΛΑΣ, στην οποία προσέφερε τις καλές της υπηρεσίες επί πολλά χρόνια.

Η Μαριάννα Αγγέλη είχε πλούσια δράση σε κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα και άφησε την δική της σφραγίδα σε τομείς αλληλεγγύης. Ήταν υποδειγματική σύζυγος και μητέρα, ενώ καταξιώθηκε να γίνει μια εξαίρετη γιαγιά.

Το 2014 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, της οποίας ήταν άξιο και δραστήριο στέλεχος.

Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της ΑΔΠ κ. Νίκος Γκόντας, καθώς και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης, στέλνουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και κρατούν στην μνήμη τους την Μαριάννα, η οποία αφήνει τεράστια κενά πρώτα στην οικογένεια, αλλά και σε όλους εμάς που είχαμε την ευτυχία να την γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί της, καθώς και στην ευρύτερη κοινωνία. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Μαριάννα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ